zondag 23 januari 2011

berging betegeld + poetssessie 3 achter de rug

Vrijdagavond na het werk gingen we met vol overgave naar de BouwExpo in Antwerpen.
Het deed deugd om veel standjes voorbij te lopen met de gedachte: "goh daar zijn we vanaf" "oh kom maar af we weten wel beter"....etc :)
Op zich heeft het ons niet veel opgeleverd op AVK na.
s'Avonds lagen we rap uitgeteld in de zetel...

De volgende dag hadden papa en mama Rutten aangeboden om nog een volle dag te komen helpen. Dit heeft ons wel enorm deugd gedaan. Want na het betegelen van de berging lag het huis weer volledig onder het stof.
Badkamer, berging, trappen, laminaat en dressing zijn onder handen genomen. Ondertussen heeft mijn man de gordijnen (die we van Jos & Liliane hebben gekregen) opgehangen als vervanger voor de eiken deuren die pas in september komen. Lang leve budgetair leven :)

Ook was het ophangen van de 1e lamp een primeur...meer uitleg kan mijn man wel altijd geven maar dat hou ik hier voor bekeken.
Wasmachine en droogkast konden ook fijn in de berging geplaatst worden. Een 2e hands salontafeltje werd ook in de living getoverd uit huize Vandingenen-Serré.
Het is toch straf dat we gewoon ons binneninterieur allemaal bij elkaar gesprokkeld hebben dankzij goeie familieleden en nog veel lievere ouders en schoonouders!
Wat we aan hen al allemaal hebben gekregen...steun, advies en materiaal! Ze zijn goud waard.
Helaas is het badkamermeubel een weekje uitgesteld maar dan hebben we weer wat meer tijd om te verhuizen. De kartonnen dozen van Sappi, die anders worden weggegooid, worden nu toch wel zeer nuttig gebruikt.

De dressing werd ook al direct ingewijd met kleren van Koen. De schuifdeuren zijn nog op komst.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten