zondag 19 september 2010

Kernwoorden zijn: isobet, gevelstenen en de JUISTE deuren

Subliem geweldig ongeloofelijk goed nieuws...we konden het bijna niet geloven maar die van Easy Windows die kwamen donderdag EINDELIJK (na meer als 2 maand vertraging) de 2 juiste deuren plaatsen. Het wachten was wel de moeite waard! (een foto was natuurlijk noodzakelijk:))

Zaterdag smorgens gingen we met de aanhangwagen de zetels van tante Jelle en nonk Mien ophalen. Zij verwachten een nieuwe salon vandaar deze mooie geste. Na het opslaan bij Oma Lanklaar vertrokken we rechtstreeks door naar Langdorp voor Harry uit te halen. Hij gidste ons veilig tot bij bouwcenter Verboven in Geel waar we onze materialen zouden kiezen om onze dressing en lavabo te maken. Zijn deskundig advies hadden we wel nodig want zo simpel leek het toch allemaal niet te zijn. Uiteindelijk zijn we verder gereden naar Cevo, gelegen in Westerlo. Hier hadden we snel een kleur en materiaalkeuze gemaakt...jaja voor een vrouw is dat toch een dikke zoen waard :)
Maar nu bleek die kleur er niet meer te zijn...en tegen nog andere situaties liepen we aan. Uiteindelijk zijn we wel vanalles wijzer geworden. Schuifdeuren zijn duur en zeker met spiegel in.

In de namiddag hebben we onze werkkleren terug aangetrokken en hebben we tot savonds alle gevelstenen verzet. De grondwerker komt nu vrijdag en vandaar moet alles aan de kant of geruimd zijn. Een volle pallet(ik gok 1000gevelstenen) verplaatst en terug gestapeld. Savonds hadden we dan ook snel ons bedje gevonden.
Foto's voor, tijdens en na deze verplaatsing zijn gemaakt.

Zondag hebben we grotendeels de vloerisolatie afgewerkt en de mooie klinken van de deuren beschermd met plastiek.

Morgen (maandag) komen de mannen van AVK voor de vloerverwarming te leggen (zowel in de badkamer als op het gelijkvloers) Hiervoor zouden ze 2 dagen voor nodig hebben, daarna zal de chapper verder kunnen werken.
Ondertussen heeft mijne man ook een hele week vrijgenomen om aan de elektriciteit te beginnen in de kelder.

We kijken uit naar deze vorderingen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten