zondag 7 maart 2010

Ruwbouw officieel AF!

Tis gebeurd.
Op donderdag 4 maart 2010 werd officieel de laatste hand gelegd aan de ruwbouw. Het betrof het metsen van de schoorsteen en het uitgraven van de afvoeren. Vrijdag 11 maart werd de kraan afgebroken en werd de regenwaterput en de septische put geleverd. Deze zullen pas nadat het dak gelegd is ingegraven worden aangezien onze werf nu bezet is door het hout van onze dakwerker.
Na het lange wachten door de strenge winter is onze dakwerker Stijn Smit deze week al meteen kunnen beginnen aan het leggen van het dak zodat het meeste regenwater dat er ongetwijfeld nog zal komen enkel nog via de ramen naar binnen kan. Let wel, dit zullen enkel de ramen zijn van het gelijkvloers en de verdieping want onze kelderramen zijn vorige eindelijk ook geleverd en dus kan het water langs daar al niet meer binnenstromen :).
Ondertussen worden er op het einde van de week ook al de eerste tekeningen op de muur geplaatst waar de electriciteit moet worden uitgeslepen, dus we kunnen zelf ook al gaan beginnen met slijpen en boren.
Op onderstaande foto's kan je het eindwerk zien van onze aannnemer Rudi Bellen waarvan we zeer tevreden zijn. Er werd proper, goed, precies en snel gewerkt door de metsers dus daar hebben we al zeker en vast geen klachten over ;)










Geen opmerkingen:

Een reactie posten